Tänases sissekandes tahaksime rääkida natuke meie huvitavatest sõpradest ja püsiklientidest. Sest nemad on meie päevas väga olulisel kohal ja nemad teevad meie päevast päeva.

Kõigepealt alustaks Larryst, kes on siis 93 aastane. Ta tuleb igal hommikul ja on alati esimene klient. Väljas võib sadada vihma ja olla jube tuul aga tema tuleb ikka, oma pisikese koeraga, kes on väga arg. Larry on meil väga elurõõmus ja jutustab alati oma tegemistest ja olemistest. Ta võtab alati alustuseks viski limonaadiga ja pärast seda paar-kolm klaasi õlut. Muidugi kõik meie kliendid panustavad ka hobuste peale ja Larry võtab alati viis salapiletit, millega võitmine on ebatõenäoline aga seda juhtub. Larry on võitnud päris palju juba üks kord ta võitis üle tuhande dollari, mis on ikka väga suur summa, võrreldes sellega, et pilet maksab ainult ühe dollari.

Siis on meil suur-suur sõber Peter, kellest me oleme siin blogis juba päris mitu korda rääkinud. Peter on kõige toredam inimene keda siin linnas üldse kohata võib, vähemalt nii ta meile koguaeg ütleb, kui ta juba üle kolme õlu on sisse kaaninud. Tema on mees, kes ei hooli rahast, jätab oma change koguaeg vedelema ja panused on tal ka ikka kõrged, muidugi ta võidab ka osa raha tagasi. Samas ma arvan, et ta on suhteliselt rikas inimene, sest tema naine Allie käib koguaeg ringi nagu B.A. Tal on lihtsalt nii palju kulda kaelas, ning naine ise on ka kõva panustaja. Tema käib ka meil igapäev ja tal on alati dressid jalas ja pisike kott, millega ta laamendab koguaeg, viskab letile ja muud säärast. Aga ta on tore naine ja me saame temaga väga hästi läbi.

Nüüd palun emadel mitte ärrituda, sest see tegelt on kõik väga naljakas ja mtte üldse tõsine. Siin linnas on olemas oma Brian, kellest tuleb siis step away slowly and run for the hills teha. Tegelt ta nimi on David ja meie ütleme talle perv. Sest ta tuleb sisse väga rasitud ja juuksed kammimata, selline nägu peas, et parem on talle mitte otsa vaadata, sest muidu ta hakkab sind kohe võrgutama. Ta räägib üldse koguaeg, et kuidas me talle meeldime ja kuidas ta meile koguaeg musi tahab anda. See kõik on väga naljakas, sest ta ise arvab, et ta on hull täkk. Aga ega ta eriti ei ole ka. Ta on 40 nagu me alles hiljuti teada saime, kuigi ta ei näe üldse seda moodi välja. Kõige naljakam osa on see, et ta naine on koguaeg kõrval, ja tüüp laseb ikka nagu ratta peal flirtida. Ta kutsub oma naist dearest, ehk siis eestikeeli kallim. Ülejäänud naised on vist lihtsalt dear ehk siis kallis. Sellepärast see kõik ongi nii naljakas, Ja samas sa tead, et on keegi siis külas, kes alati tuleb pubisse ja viskab alati komplimente, mis teevad päeva ainult ilusamaks mitte koledamaks.

Siis on meil „me mängime piljardit ja kuulame ainult viite laulu“ kuttid. Need on siis Kojonupi noorem põlvkond. Emade lootus, et nende tütred saavad tanu alla. Ahahaha laugh out loud. Nendele kõigile on nagu capital L otsaette tätoveeritud. Kamp mõttetuid tüüpe, kes arvavad, et nad on hullult osavad ja ilusad. Kuigi nad eriti tihti ei käi siin, on nad tavaliselt nädalavahetusel alati kohal. Nemad on siis tüübid, kes on meid juba umbes 100x välja kutsunud ja umbes 100x korda ka korvi saanud. Peaks isegi neile au andma, et nad nii järjekindlad on. Samas aeg-ajalt on tore kui nad käivad, siis saab muidugi mussi kuulata, aga nüüdseks on asju juba läinud käest ära, sest nad kuulavad ainult viite laulu ning põhiline on My lips like sugar:D ja laul mida nad alati kaasa laulavad ja vist seda päris tõsiselt ka mõtlevad on I wanna make love…..nanananaaaa

Siis on meil Crancky betters, kes on siis need TAB-i mängijad, kes on koguaeg tujust ära. Loobivad oma raha ja on koaguaeg väga kärsitud. Mölisevad ja õiendavad nagu non-stop. Nendega on meil selline nõks, et kui nad midagi mölisevad siis kõige lihtsam on neile lihtsalt naeratada ja olla ise väga viisakas ja sõbralik, siis nad tõmbavad natuke tagasi. Kõige pahuram on siis üks mutt, kes on nagu hullult ebaviisakas ja tõre. Tal on vist minged probleeme. Siis on pahurad ka n.ö narkoärikad (ei tea kas see jutt on tõsi, aga nii nad räägivad) Nad tulevad päevas umbes 10x naine ei kanna kunagi rinnahoidjaid ja kannab väga lohakaid pluusesi seal peal, nii, et ei ole eriti ilus vaatapilt, mees on väga tõsine, ja kui sa talle kohe ta piletit ei anna siis ta ütleb mindagi ebaviisakat. Aga pole hullu.
Pean veel mainima ära Jenny, kes on siis bullet bourbon girl, ta joob nagu segane ja räägib väga lahedat juttu, ta on kõigi sõber ja paneb ikka ausalt kõvasti pidu.

Siis on meil Matthews guys kes on siis linna kõige kuumemad kuttid. Päris ausalt. Nemad on siis meie silmarõõmud siin. Kuigi nagu kõigil on mingi kiiks küljes. Josh on jõudnud juba oma noores eas ühele tibile tite taha teha, Andyst ei tea ma eriti miskit, sest tema käib pubis meil väga harva. Ja Simple Simon on lihtsalt kiiks, miks muidu tal oma nime ees selline tiitel on. Muidugi meie omavaheline nali (tegelt see on rohkem Jesse ja Mariti nali) on see, et mina olen Simonist rase, mis ei ole üldse tõsi. Jutt algas sellest, et ma söön liiga palju ja siis on mul kõht ees nagu oleks rase. Siis on nende isa Kevin, kes on kõige suurem sebija üldse maamuna peal. Üks päev ta küsis mu käest, et kas ma tahan poissi või meest, ja et kui meest siis ta on rõõmuga nõus aga kui poissi siis Simon ootab sees. Üldse ta üritab meid kokku ajada, arvad, et ta poeg teeb mind õnnelikuks. Kahju osa selles on see, et kõige nunnukam neist on Josh, kes on juba hõivatud, aga teised kaks on ka nunnud.

Ei taha jätta ka mainimata Emu Bitter tüüpe. Nemad on siis täpsed koopiad lepna joodikutele. Täpselt sama lolli juttuga ja täpselt sama hästi oskavad nad piiri pidada. Ei tahagi nendel rohkem peatuda.

Kõige närvi ajavamad on Put it in my book people nemad on siis kõik need inimesed, kes töötavad Steve heaks, ehk siis pügajad. Nendel on see õigus, et nad võivad tellida jooke, ja selle üles kirjutada, ning see summa läheb nende palgast maha. Aga närvi ajab see, et nad ei ütle ennem kuhu see läheb, sest vahepeal nad isegi maksavad oma jookide eest. Ja nagu Murphy seadus on see, et kui sa joogid kassasse sisse juba paned siis nad tahavad rammatusse, ja kui sa raamatu välja otsid siis nad tahavad jookide eest maksta. Samas on nad nii ülbust täis kõik, hangivad kõik koos, muid sõpru neil ei ole (bloody kiwid) ja pubi on juba ammu kinni pandud kui nemad ikka veel istuvad ja joovad siin. See tähendab seda, et mina pean seal niisama passima, kuni nemad ükskord otsustavad minna. Kari imelikke.

Siis on meil Shayna ja Toa (toenail). Shayna on siis bossi tütar ja Toa ta poiss. Aga Toa on natuke selline paha poiss ja kui joonud on siis eriti paha. Nee, et nad tülitsevad koguaeg. Üks kord tuli tüüp meie lauda istuma ja sai Shayna käest sellise peapesu, et ta ei julge enam meiega rääkidagi, ega ühes toas olla. Sellessuhtes et meie ei teinud ju midagi, aga Shayna oli vist meie peale ka natuke tige. Mis mõttes, meie peaks tema peale tigedad olema sest alati kui tema peaks tööl olema, teda ei ole. Miks ta üldse topib ennast sinna graafikusse siis. Ei tea….

Mary on siis pubi koristaja, aga tema on närvihaige. Igakord kui ta koristab siis ta laamendab, nii, et kui kummalgi meist on hommik vaba siis magada igatahes ei saa, sest see eit laamendab nagu segane. Loobib pudeleid ja stuffi. Ja samas kui sa pubis hommikul oled ega ta seal ka eriti sõbralik ei ole. Peksab oma lapselapsi lambist ja karjub nende peale põhjuseta. Nagu mis mõttes. Selle eide närvis on ikka läbi. Ja siis ta kutsub mind Elena koguaeg…..nii nõme nimi. Hull eit

Ja lõpetuseks kõige parim üldse on Jesse. Ta on parim, mis üldse juhtuda sai siin. Temaga on nagu nii naljakas ja nii lõbus, igal õhtul kui me oleme töö lõpetanud lähme istume Jessega lounges ja vahime telksi ja räägime mingit mõttetut ja samas väga naljakat juttu. Temaga on meil juhtunud väga palju naljakaid seike, aga kõike siia üles ma küll kirjutama ei hakka, sest mul praegu natuke ajalimiit peal. Igatahes Jess on lahe.

Nii, nüüd olete natuke kursis meie värvikirevate inimestega siin pubis. Igaüks erinev ja igaüks omamoodi. Lahe

Enel