Niisiis. Kõigi jaoks kaua oodatud blogi sissekanne koos piltidega. Kõigepealt räägiks siis sellest kuidas meil õnnestus saada vaba päev koos, tavaliselt on meil vaba päev eraldi ajal. Nimelt võeti meile siia tööle veel üks tüdruk Janina, kes on siis varem ka töötanud kuigi siis omasid pubi teised inimesed, mitte Rita ja Steve. Ning siis üks päev Rita küsis kas te ei tahaks koos vaba päeva, et Janina võib ise tulla. Meie olime muidugi rõõmuga nõus. Siis oli vaja plaanida, kuhu minna ja mida teha. Sellest rääkisin ma Peteriga ning tema küsis, kas me lambapügamist oleme näinud ja kas me ei tahaks temaga koos kuuri minna ja vaadata kuidas need asjad siis seal käivad. Meie olime rõõmuga nõus. Ja saigi kokkulepitud, et järgmine päev pool üks tuleb korjab meid peale. Nii kaua kui me ootasime tegime ka pubi ees pilte.

Kohale jõudes, oli neil lõunapaus ja midagi erilist ei toimunud. Lõpuks hakkasid kõik mehed tööle ja muusika pandi mängima, et oleks vähe lõbusam. Meie olime suures vaimustuses ja jälgisime nende tööd pikalt-pikalt. Pärast saime ise ka lambavilla sorteerida nii-öelda. See on siis see mida tehakse sel suure lauapeal, millest ka pilt on Samas see kuur nägi välja täpselt selline nagu Mcleodi tütardes ja ümberringi oli ka kõik selline, see oli suht naljakas. Muidugi olid neil ka karjakoerad, kes siis ajavad lambaid kokku ja muud sellist, seal oli ka koer, kellel ei olnud saba aga ta üritas seda ikkagi liputada, see oli nii koomiline, tal nagu pepu käis koguaeg, see koer oli ikka suur sõber.














Siis läksime Maritiga natuke mööda farmi tuiama, ja pildistama.













Tagasi tulles, alustasid pügajad juba jääradega ja ennem kui aru saime oligi neil töö valmis. Kõik lambad pügatud ja jäärad ka. Pärast tööd oli muidugi nali ja naps, ning ühel mehel oli ka sünnipäev, ta sai nelikümmend. Tagasi pubisse jõudes hakkasime piljardit mängima ja kuulasime jukeboksi. Päris lõbus oli. Igatahes päev oli igati korda läinud ja meil oli väga lõbus.
Niisiis selles blogis on rohkem pilte kui juttu, aga seda te kõik ju ka tahtsite. Mul pole piisavalt sõnavara, et seda tunnet ja kogemust kirjeldada, tuleb ikka ise näha ja teha ja siis saad õige tunde kätte. Igatahes väga mõnus oli.

Enel