Jätkaks siis sealt, kus eile pooleli jäi. Et siis kui olime ära söönud ja päikese loojangu ära vaadanud, siis tegi Enel Tedsi lahti ja siis otsustasime, et läheks välja. Miski 8 aeg sõitsime kesklinna, parkisime auto ära ja läksime esimesse pubisse, mis ette jäi. Enel võttis paar Strongbow’d ja siis istusime niisama seal. Ilus. Miskid tüübid laulsid seal ja suht tuli meelde see, kuidas me Perthis The Shedis käisme. Naljakas oli see, et absoluutselt kõik vahtisid meid, imelik hakkas vahepeal. Ja siis võttis miski tüüp julguse kokku ja istus meie lauda. Paar sekundi pärast järgnes talle ka sõps kes siis talle ütles, et see oli julge liigutus, et sa nende lauda tulid. Meil oli naljakas. Natuke siis istusime seal nendega ja siis läksime minema. Me olime suht vässud ka ja siis otsustasime, et tuleme karavani parki ära.

Päev 4
Hommikul ärkasime nagu juba tavaks saanud väga vara. Telgis oli lihtsalt nii palav, et ei saanud enam magada. Enel käis pesus ja siis läksime linna. Kõigepealt otsustasime käia SuperPitis. SuperPit on siis selline tore vaateplatvorm vms, kus saab vaadata avatud kullakaevandust (Kalgoorlie tähendab tõlkes siis puhas kuld ja üldse siin linnas on kullakaevandamine väga teema, umbes nagu Kojonupis lammaste pügamine). Et selline väga huvitav kogemus oli. Meeldis. Sealt edasi läksime kesklinna. Kuna päike on meid ikka päris ära kõrvetanud, siis otsustasin, et ostan endale nokamütsi (ma ei tea millal ma viimati sellist toredat asja kandsin, aga praegu tunnen ma lihtsalt väga vajadust ühte sellist asja omada) ja Enel tahtis uusi päikseprille (ma ei mõista kuidas ta nii kaua ilma nendeta elada on saanud). Käisime siis poodides ja otsisime, aga kahjuks midagi ei leidnud. No worries, läksime siis tagasi karavani parki ja eriti midagi teha ei viitsinud ja siis läksime muidugi bassu äärde. Mõnus. Ma ei tea, siin maailmas on ikka meeletult palav juba praegu, ma ei kujuta ette ka, mis detsembris ja jaanuaris saab. Igatahes ülejäänud päeva veetsime põhimõtteliselt bassu ääres ja siis hiljem käisin pesus ja selle ajaga oli Enel meile väga uhke õhtusöögi teinud ja siis oli jälle kõik ikka väga ilus.
Aga et homme siis pakime jälle oma asjad kokku ja siis läheme sõidame Esperance’sse, kus siis oleme ka paar päeva. Väga fäänsi on see, et Esperance on ookeani ääres, et siis saab äkki jälle ookeanis hullamas käia.:)

Musi

Marit