Nüüd on meie seiklused Kojonupis läbi. Veetsime seal tervelt kaks ja pool kuud. Nüüd oleme jälle mustas masenduses. Sest nagu üldse ei tahtnud sealt ära minna, kõik on nii armsaks lihtsalt saanud ja üldse ei tahtnud ära minna ja kõik kliendid olid ka solvunud, et me nad maha jätame. Üritasime seda küll leevendada sellega et uued tüdrukud on teie uued silmarõõmud aga ainuke asi mis nad oskasid meile vastata oli F*ck the new girls, we don’t give s*it about them. Nii, et kahju oli kõiki sinna maha jätta. Meie boss oli ikka eriti upset. Kaks nädalat turtsus ja torises ning üritas meid ümber veenda. Aga meil oli aeg lahkuda, ja sellega ühelepoole saada. Üldiselt on ta selline karm ja kinnine naine, aga meie olime tema pisikesed ning ta andis meile isegi kalli kui me ära läksime. Ja Marit hakkas isegi nutma, mis oli minu arust natuke naljakas, ning samas oli mul nii kurb meel ta pärast. Lisasin üles poole ka ühe pildikese ühest järvest, mis on siin Kojonupi lähedal, käisime seal Maritiga chillimas ja kellegi teisega romantikat tegemas öösel.

Igatahes kui sai oma hüvastijättu tehtud hakkasime sõitma Margaret Riveri poole, sõidu ajal läbisime kolm linna, kõigepealt Boyop Brook, siis Bridgetown ja Nannup, muidugi oli seal ka teisi väiksemaid linnu, aga need ei olnud nii tähtsad, Need linnad siin olid meie n-ö peatused ja orienteerumis punktid. Lõpuks jõudsime ka Margaret Riverisse. Peatume ühes väga normaalses hostelis, kus on isegi teisi eestlasi, see oli huvitav, alguses oli naljakas kuulda teisi inimesi eestikeeles rääkimas, aga nüüd on juba ok. Esimese päeva vaatasime niisama ringi ja üritasime ennast kuidagi kuhugi paigutada, sest tunne oli täpselt selline, et me oleme oma elemendist väljas, kusjuures natuke on see siiamaani, aga loodetavasti varsti vaibub.

Järgmine päev hakkasime siis usinalt turistitama, ning arvasime, et esimesena oleks tore käia läbi siinsed koopad, millest on väga palju räägitud ja mis on väga kuulsad, neid on siinkandis päris palju aga kuulsamad ja suuremad on neist ainult kolm: Mammoth cave, Lake Cave ja Jewel Cave. Kõik on väga ilusad ja lausa võrratu vaatepilt, pole elusees näinud midagi nii vägevat ja ilusat, piltide pealt võite vaadata, kuidas on kujunenud sambad ja rippuvad kõrred, see kõik on tekkinud tilkuvast vees, ja kuidagi kristalliseerunud,



Mammoth Cave

Lake Cave

Jewel Cave

Igatahes selle tuuriga jäime me igati rahule, ning leidsime, et see oli Money well spent.

Järgmiseks päevaks olime bookinud endale vineyard touri, mis teisisõnu on, külastasime siinseid veiniaedu.




Hommikul tuli tuuribuss ja võttis meid peale ja joomine…ups seiklus võiski alata. Igatahes igas tehases sai proovida vähemalt seitset-kaheksat veini ( kuna me eriti punase veini sõbrad ei ole siis seda eriti ei proovinud). Kokku külastasime nelja erinevat tehast ning saime maitsta nelja erinevat toodangut n-ö sest iga firma teeb enda oma ju erinevalt. Muidugi saime ka lõunat ühes vineyardis, mis oli väga hea, eriti kui sa libistad vaikselt väga head veini. Samuti käisime ka juustutehases, kus oli väga ja ma mõtlen tõesti väga häid juuste (emme sulle oleks see raudselt meeldinud). Ostsime sealt ka ühe mõnusa kaasa. Muidugi ei saa jätta mainimata ühte tehast, mis oli tegelikult nagu likööri tehas ja aga spetsialiseerunud ikka veinile valdavalt portveinile, seal tehti meile eriti huvitavaid likööri shote, ning pärast selle tehase külastamist oli juba tunda et keel on pehme. Samuti hüppasime läbi ka siinsest šokolaadi vabrikust, kus sai mõnusalt tasuta šokolaadi, ning seal oli meeletult igasuguseid šokolaadi tooteid, kõige parem oli muidugi valge šokolaad. Lõpetuseks põrkasime läbi ka õlletehasest, kus sai endale paindi õlut ette ja pidu võis alata.


Õhtu lõpetuseks oli alkoholist kopp nii ees, sest nii palju erinevaid sorte alkot pole ma ühe päeva jooksul kunagi joonud, aga asi oli seda väärt ning meil oli hullult lõbus. Samuti oli meil ka hullult äge grupp ja parim grupijuht. Mõnus

Samuti oli meil ka tänase päevaga midagi ette võtta, nimelt käisime loomafarmis, kus on igasuguseid toredaid, pisikesi ning vallatuid loomi. Meile anti kätte ka väikesed ämbrid, milles oli siis igasugust toitu nendele nunnukatele, me saime neid kõiki sööta. Üks kits läks muidugi päris hulluks kui seda ämbrit nägi, muudkui hakkas kargama ja peale hüppama nagu koer see oli natuke naljakas.



Ja siis oli meil ka mingi känguruu laadne loomake, kes tegelikult ei olnud vist känguruu aga nägi samamoodi välja küll, igatahes meeldisid talle väga porgandid ja ega me kadedad ei olnud, kui sa juba oled nii armas siis söö porksi.


Siis põrkasime kokku ka sokuga, kellel olid vist enesetapu mõtted, miks muidu ta oma pead sinna aiavahele koguaeg toppis.


Igatahes oli see igati tore farm ning me olime väga õnnelikud, et sinna läksime. Pärast seda läksime randa, sest täna oli meil väga soe ilm, ja isegi saime ookeanis ujumas käia, mis oli igati lahe, seal vees on nii ettearvamatu, nimel ei läinud ma üldse sügavale ja mul olid päikseprillid ees, äkki tuli meeletu laine, mis lõi mul täiega üle pea, ning tegi mu päiksekad ribadeks, mis ei ole eriti hea. Loodame, et saan mingi aeg hakkama ilma nendeta…irw, olks mis ma siin ikka nii palju vähemalt olete nüüd natuke kursis meie olemiste ja tegemistega.

Olge tubli

Suured kallid, musid, paid

Enel