T2na on siis j2lle neljap2ev, pole nagu pika aega kirjutanud. Erislist midagi juhtunud ei ole, nagu ma alati alustan meie blogisissekandeid. Lihtsalt tuletan teile meelde, et viibime ikka Kojonupis ja kavatseme siin viibida veel pika aega, arvatavasti veedame j6ulud siin. T66 on juba t2nase seisuga selge ainult v2he raskusi on nende klientidega, kes pobisevad endale habemesse ja arvavad siis, et me saame aru. Muidugi on meil ka v2lja kujunenud omad lemmik kliendid ja juba teame v2ga h2sti, kes mida joob. Peter on ikka meie lemmik, ta kutsub mind Lemon ja Maritit Lime, kokku on see lemonlimebitter, mis on siis 8ks jook ka, mida eriti ei jooda, sest see on hapu, aga meie oskame seda k8ll teha. Meie lemmik jook on rasberry coke, mis on siis coka-cola ja sinna sisse pandud mingit vaarika konsentraati, mis annab cokale v2ga hea vaarika maitse.
K6igile neile, kes loodavad n2ha pilte meie armsast Kojonupis ja meie perest, siis teil palun ma olla kannatlik, 8ritame teieni tuua pildid nii kiiresti kui v6imalik, sest me ootame v2he ilustamat ilma, ja me ei saa kaamerat ju v2lja viia kui vihma kallab. Aga juba tundub, et ilmad hakkavad selginema ning ega need pildid eriti kaugel ei ole ka. Pisut kannatust ja k8ll n2ete varsti.
Rohkem polem midagi lisada. tahtsin lihtsalt k6igile teada anda, et me oleme elus ja terved ja naudime oma elu. We are having the best time of our lives.
P.S lemmik laul on brian adams summer of 69:)
p.s.s Liisu, kas sa tead selle laulu nime, mida sa inglismaal autos hullult laulisid, midagi sellist, et there is nothing crazy about me....blablabla bonkers:)
ja kui keegi teine teab siis antke meile teada.
Enel