Tänase esimese septembri puhul siis kõigile, kes kooliga seotud on, ilusat uut kooliaasta algust teile! 

Natuke veel eilsest. Nimelt juhtus veel sellllline ilus asi, et Aafrika kolis välja, mhmh! Uskumatu, eks. Asi on nimelt selles, et meil ja meie kõrval toal oli väike veekahjustus. Miski toru läks vist seinas katki ka siis terve tuba haises eks. Ja Aafrikale see ei meeldinud, seega nüüdsest hoiab ta oma häälitsemistega kedagi teist öösiti üleval. Ja Pam arvab ka et ta on ülbe ja isekas naine, seega ei ole me ainsad, kes teda eriti ei salli.

Täna ärkasime, nagu juba tavaks saanud, enda jaoks üsna vara, miski 9 aeg. Käisime pesus ja kuna meil on siinne tasuta söök juba suhteliselt ära tüüdanud (iga päev on miskid hommikusöögihelbed, piim, röstsai ja siis miskid moosid ja asjad, mida sinna peale panna), siis me sööma ei läinudki. Siis kui mina pesus veel olin, käis Aafrika oma viimaseid asju meie toast ära viimas, nii et ta ei plaani tagasi ka tulla. Ilus. Kuna 10 aeg pidi miski torumees tulema, siis selleks ajaks läksime ilusasti aussijobi. Teepeal nägime nt. miskit varese korjust. Nummi. Igatahes saime siis teada, et country pubi me tööle ei saa, kuna oleme liiga noored, et nemad otsivad kedagi, kes oleks vähemalt 24. No worries, Anyssa helistas siis miskile naiskale, kes otsib töötajaid road house’i (see on siis selline koht, mis asub suht pärapõrgus ja siis need, kes käivad kusagil outbackis ringi reisimas, et need siis saavad seal süüa jne), see naine tahtis vist ka vähemalt 22 aastaseid ja mitte sakslaseid, kuna me sakslased ei ole siis võib olla isegi saame sinna. Aga et me peame siis seal omavahel ka inglise keeles rääkima ja üldse on head inglise keelt vaja. No ma natuke kardan, kuna ma ei saa austraallastest ikka vahepeal üldse aru. Aga samas kui Anyssa arvab, et saaksime seal hakkama, siis äkki on meie inglise keel ka piisavat hea. Samas homme on miski fieldday farmeritel ja Anyssa läheb ka sinna ja siis äkki leiab meile sealt tööd, pidi meid igatahes promoma seal korralikult ikka. Natuke kardame seda, et äkki saame erinevatesse farmidesse, samas kui nad väga lähestikku on, siis pole hullu, et vabade päevadel ja nii saaks koos olla. Aga kuna midagi kindlat me veel ei tea, siis rohkem enne neljapäeva tööst ei räägi. 
Kui aussijobist ära tulime, mõtlesime, et läheks kinno. Filmiks valisime siis Inglorious basterds. No väga naljakas film igatahes. Põhimõtteliselt tuli sealt filmist välja nii, et Hitler ei tapnud ennast ise ära, vaid ameeriklased lasid ta maha. Soovitame kõigil seda filmi vaadata, päris ausalt ka! Väga huvitav film on igatahes. Tagasi tulles kõndis meiega selline huvitav mees, kes arvas, et me tahame tema pirukaid ära võtta(ju meil oli siis mingi pirukanägu peas), Kui ta aru sai, et me ei soovi tema pirukaid, siis ta lihtsalt kõndis meiega koju ja rääkis niisama huvitavat juttu! Igatahes see oli naljakas. 
Õhtul mängisime The Simsi natuke. Ja siis käisime all söömas ja kuna õhtul hakkas sadama, siis ei saagi täna basseini ääres istuda. Brittidel hakkas vist jälle pidu, Colin oli päris purjus juba, kui teda viimati nägime. Huvitavad on nad igatahes. 

Marit 

musi