Olemegi Perthis!

Lend oli suhtelislet v2sitav, kui Dubaisse j6udsime, siis oli selline tunne, et enam ei taha kunagi lennata lihtsalt (umbes 7 tundi kestis lend Londonist Dubaisse siis), aga 1,5 tundi hiljem pidime minema uuele lennule, mis kestis 10! tundi! 6nneks on Emirates'i lennukid ikka v2222ga mugavad ja nii. K6igil on eraldi ekraanid, kus saab filme ja TV serialle vaadata ning muusikat kuulata ja m2nge vaatada. Enel vaatas nt. Twilighti l6puks 2ra ja novembris saame siis New moon'i vaatama minna :). Mina kuulasin enamus ajast Kings of Leon'it. V2ga m6nnna. No igatahes Eesti 6hu lennukid on ikka maru kehvakesed v6rreldses Emirates'iga.

Nii igatahes et siis kohaliku aja j2rgi pool 6 6htul j6udsime kohale. Saime tollist ka ilusasti l2bi (Enelil oli puust kaelakee kaasas, mida vist tegelikult ei tohiks olla, aga tollit2di vaatas seda natuke ja siis lubas selle ka kaasa v6tta), et ei olnud midagi nii jube, kui r22gitakse. Kui v2lja j6udsime, oli juba ikka v2ga pime ja k6ik meenutas kuidagi v2ga Egiptust. Igatahes siis saime shuttle busiga Billabongi. Ja muide v2ljas sadas VIHMA ja oli suhtelislet mitte soe. et welcome to Australia siis. Hostelis tegime check-in'i 2ra ja l2ksime p6him6ttelislet kohe magama. Ja meil on sellised toredad toanaabrid, kes on neljast kapist endale kolm v6tnud, seega on meil ainutl 1 kapp. Nummi. Ja veel peame meie magama 8lemistes voodites, need on ka sellised toredad. 6nneks ei peatu me selles hostelis kaua.
Hommikul olin mina suhteliselt v2ssu veel ja siis l2ks Enel 8ksinda sooma (meil on nimelt tasuta hommikusook siin). Talle meeldis. Nii, siis l2ksime linna. Pean mainima, et J2LLE sadas! Ilus. 6nneks l6ppes sadu suhteliselt kiiresti ja siis tundus linn ka palju ilusam. Linnas s6idisme paar peatust tasuta bussiga (linna sees s6idavad tasuta bussid- Yellow, red ja blue cat, v2ga nummid on need:D). ja l2ksime immigratsiooni b8roose (ei ole kindel kas kirjutasin 6igesti selle, igatahs aru peaks saama, mida m6tlen:D) ja saime viisakleepusd endale passi. Sealt v2ljudes l2ksime 8le tee asuvasse telstari poodi ja ostsime telefonikaardid endale (suht kaua l2ks seal, sest kuigi meil on ala simplid, peab need ikkagi 2ra aktiveerima), sealt s6itsime yellow catiga kesklinna tagasi ja l2ksime panka ning tegime kohalikud pangakaardid. Suht stagna on siis see s8steem ikka. K6igepealt l2hed ootesaali, kus k8sitakse nimed ja siis p2rast keegi tuleb su juurde ja siis viiakse sind miskisse ruumi (mitte nagu Eestis, et v6tad j2rjekorranumbri lihtsalt). aga et see naine, kes meid teenindas oli v2ga s6bralik ja nii, k8sis, et kus Eesti asub ja mis siin teeme ja 8ldse v2ga tore oli ikka). Siis k'isime s88mas ja n88d istume internetikohvikus, taotlesime endale TFN'id (miskid maksunumbrid, t88andjatel on neid vaja) ja siis m6tlesime, et v6taks Tavoga 8hendust, aga me ei tea ta telefoninumbrit ega mida. Seega kirjutasime talle ja loodame et ta vastab ikka varsti.:D
Aga et rohkem ei oskagi midagi kirjutada. Praegu tundub igatahes k6ik v2ga ilus.:)

Kirjutas Marit:)

musi

ja tervitame kodused!