Tahaksin veel rääkida D korterikaaslastest. Nende hüüdnimi on stinkywinkyd ehk siis haisukotid. No nad on ikka väääga räpased inimesed. Nt. tüüp käib vetsus ja ei pese käsi ja üldse pesemas käib ta nii, et istub lihtsalt niisama vee all sest et nii saab ju puhtaks. Ühesõnaga haiseb koguaeg. Kindlasti tahate nüüd kõik mina sinna restorani sööma, kus ta töötab.

Ja seda ka et Inglismaal on algajatel vahtralehe asemel lihtsalt kleeps kus on suur L peal (nagu looser siis), meile tegi see igatahes väga nalja. Ja siis õppesõidu autod on natuke nagu hipi autod, sellised värvilised ja nii.

Ja veel seda ka, et kõik reklaamid telekas on ikka väga absurdsed. Nt. üks reklaam on selline kus alguses näitab pikalt kartuleid ja siis räägib neist aga tegelikult reklaamitakse hoopiski VÕID! Kummaline.

Aga igatahes täna hommikul ärkasime selle peale, et tüdruk hakkas oma kassi liivakasti puhastama. Ta tegi seda miski pool tundi, nagu päriselt ka. Ja väga lärmakalt. Tal on vist suhteliselt suva, et me põhimõtteliselt kõrval magasime. Ja minuga ei taha ta enam üldse rääkida. Üldiselt ainuke, kellega ta meist räägib on Enel (lucky her). Nii, siis vaatasime Sõpru ja Will ja Grace’i ja King of Queens’i (nagu igal hommikul siin) ja siis kell kolm läksime D tädi juurde, kus oli ehtne itaalia pidu (nimelt D on itaallane). Terve perekond oli ikka koos ja tähistati kellegi sünnipäeva. Ja nagu ette võib kujutada, oli seal ka päris õige itaalia maffiaboss! No täpselt selline nägi välja nagu filmides on ja rääkis ka niimoodi. Ja järjekordne kultuurišokk oli meile see, et kõik kallistasid meid ja musitasid põskedele nagu neile kohane. Väga nummikas oli see, et meid võeti väga hästi vastu seal. Ja seal saime Austraalia õlut juua ja siis veini, millel on keeratav kork ja siis pooli, mis oli väga hää. Pidu oli ikka täies hoos ja L-gi võttis mõned joogid, kuigi ta pidi roolis olema, ning siis üks kutt ütles, et you shouldn't drink and drive coz you might spill it…ei taha ju midagi raisku lasta. Igatahes miski 10ne aeg hakkasime sealt tulema ja siis otsustasime, et peame oma viimased mündid ära kulutama ja siis käisime kusagil tankalas ja ostsime kasti õlut.:D ja paki krõpse. Armas. Nüüd oleme tagasi D juures ja peaksime varsti oma asju uuesti pakkima hakkama, sest et jah, juba homme sõidame AUSTRAALIASSE!

Ja nagu aru võib saada, siis Marit kirjutas.

Musi

Marit sai herilase käes nõelata ja nüüd vingub koguaeg….ja Enel on drunk as hell ja käis laptuud mängides käna.